Walt Disney Movies anywhere aplikacija za iPhone - za filmoljupce


Walt Disney Studio i Mouse House izbacio je novu aplikaciju za iPhone koja vam omogućuje da stream-ate bilo koji Disney-ev, Pixar-ov ili Marvel-ov film dok ste pokretu ili kod kuće. Aplikacija Disney Movies Anywhere je integrirana sa iTunes i Apple tv-om, tako da možete skinuti titlove iz Disney-eve knjižnice. Pretraživati filmove možete prema Disney-ovoj preporuci ili po žanru.


Uz naknadu gledajte filmove, imate pristup ekskluzivnom sadržaju te naravno osvajate nagrade. S obzirom na novost, ukoliko se sada registrirate i povežete svoj iTunes račun dobivate Disney Pixar’s The Incredibles film besplatno. Besplatna univerzalna aplikacija za iPhone,iPad i iPod omogućuje da gledate i skinete svoje najdraže filmove uz internet priključak. Aplikacija omogućuje korisnicima ne samo da kupe već i da vide sadržaj bez da ga kao i inače moraju pregledavati preko Apple Video app aplikacije.


Zamjerka jest što se sadržaj mora kupiti putem Apple storea. Prije samog pokretanja aplikacije korisnici moraju kreirati svoj Disney račun. iTunes i Disney account su spojeni (jer tvrtka Apple ubire zaradu od kupljenog sadržaja putem aplikacije) potrebno je pristati i na unos iTunes lozinke. Uz pomoć ove Disney aplikacije možete izgraditi svoju digitalnu kolekciju filmova koje volite gledati. Prednost ove aplikacije jest što imate pristup najnovijim filmovima. Također ostvarujete pravo na ekskluzivan Disney-ev sadržaj i skidajte filmove na svoj uređaj kako biste ga mogli gledati offline. Svaka transakcija nagrađuje vas bodovima.


Svaki film Disney naplaćuje 19.99 dolara. Očekuje se da će aplikacija postati dio svake obitelji zbog mnoštva crtića koje možete skinuti i gledati kada Vama i vašoj obitelji i klincima to odgovara.