Najbolje iPhone aplikacije za putovanja - travel apps


Scout aplikacija za iPhone

Scout apliacija za putovanja namjenjena je svima koji putuju a vezana je za GPs navigaciju i glasovnu navigaciju. Scout je odličan jer će prema Vašoj trenutnojj lokaciji pronaži za vas najbliže restorane, benzinske crpke, parkirališta, aerodrome, hostele, hotele, mjenjačnice, kafiće i sl. Bilo da putujete autom, rent a carom, autobusom, vlakom ili idete pješke ova aplikacija će vam biti od velike pomoći. Također Scout Vam može poslužiti i na dvnevnoj bai i životu, čak iako ne putujete. Scout je također povezan sa društvenim mrežama Google+ i Facebook-om a možete prosherati svoje putovanje sa prijateljima ili članovima obitelji.

Stuck on earth - aplikacija za putovanja iPhone

Ova aplikacija za putovanja ima malo drugačiji pristup, kroz sjajne fotografije daje Vam mogućnosto dabira i ideje za sljedeće putovanje. Kao svaki korisnik Stuck on Earth aplikacije možete se odlučiti kojim ćete profilom korisnika koristiti aplikaciju. Dakle kroz aplikaciju možete surfati kao fotograf, avantirust i istraživač ili sanjar. Ova aplikacija je odlična kako bi Vas pripremila za neko putovanje odnosno destinaciju.

Gogobot aplikacija putovanja iPhone

Ova aplikacija skuži odlično kako bi mogli pročitati review za pojedine i ćeljene destinacije ili restorane. U aplikaciji se nalazi više od 60 000 tisuća destinacija . Gogobot račun možete povezati sa svojim profilom na Facebook-u.Ako ste osoba koja voli planirati unaprijed, ova je aplikacija idealna za vas.