Iphone aplikacije za vlasnike pasa


Kaže se da je pas čovjekov najbolji prijatelj, stoga se svi vlasnici psa žele osigurati da mu pružaju najbolju zaštitu i njegu

Tagg aplikacija za iPhone- za pronalazak svoga psa


Vaš pas često pobjegne iz dvorišta i ode svojim poslom? Često lutate gradom i tražite gdje li se izgubio? Sada i tome možete stati na kraj i bezbrižno uvijek na svom iPhone-u imati uvid na točnu lokaciju gdje se vaš pas trenutno nalazi. Tagg je GPS koje je povezan sa ogrlicom vašeg psa. Ova aplikacija prati kretanje vašeg psa i odmah vas porukom obavještava ako je pas napustio mjesto (lokaciju) koju ste odredili kao njegovu primarnu. Uz pomoć ove aplikacije možete mjeriti da li vaš pas dobiva dovoljno vježbe, tj. da li se dovoljno istrčao i slično.

DoggyDatez apps aplikacija za iPhone


Ova aplikacija je vrlo zabavna, kao i u ljudskom životu, bitno je i za psa da stekne prijatelje te d a bude socijaliziran, DOggyDates je mobilna društvena platforma za vlasnike pasa i njihove pse kako bi stekli nove prijatelje. Ideja ove aplikacije jest da obilježite svoj teritorji i pregledavate tko ga je sve posjetio. Druge korisnike ove aplkacije možete pregledavati prema spolu, starosti, starosti psa i pasmini.

MapMyDogWalk aplikacija za iPhone


Ova aplikacija je odlična jer mjeri kalorije i bilježi vaše rute trčanja, hodanja za vas i vašeg psa. Naravno aplikacija se služi GPS -om te obilježava na karti pređenu rutu šetnje.