Najbolje Uskršnje aplikacije za iPhone - Uskrs


Uskrs samo što nije "došao na vrata" a naravno postoji mnogo zabavnih načina kako ga proslaviti. Pomoć stiže i na uređajima koje svakodnevno koristimo pa tako i na iPhone smartphone-u. Uživajte uz ove Uskršnje aplikacije.

Egg DYEING 101 apps - aplikacija za farbanje jaja


Uskršnja aplikacija za farbanje, tj. bojanje jaja. Ukoliko se i sami veselite Uskrsu, pritom imate i djecu koja se vesele farbanju jaja na Uskrs, ova aplikacija će Vas svakako razveseliti. Aplikacija za iPhone- Egg Dyeing 101 nudi vam 101 projekt kako ofarbati jaja. Odlični projekti korak po korak objašnjeni su sa fotografijama i video-ima. Ideje su odlične i vrlo zabavne, uz obitelj ili prijatelje zabavite se sa ovom odličnom Uskršnjom aplikacijom za iPhone smartphone.


justWInk greeting cards aplikacija sa čestitkama


U današnje vrijeme baš se i ne pišu prava pisma koja šaljemo poštom ,nemamo vremena u užurbanom životu za takve sitnice. No sjetiti se svojih najdražih prijatelja ili članova obitelji koji žive daleko od nas ova aplikacija je odličan način za poslati im Uskršnju razglednicu. Svakoj čestitiku možete dodati fotografiju, tekst, presonalizirati ju i poslati putem emaila, Facebook-a, Twittera. Razveseliti će svakog primatelja a vi ćete imati dašak nekadašnjeg ugođaja pisanja čestitki.