Najbolje Sex aplikacije za iPhone


Iako je sex svuda oko nas i sve reklame bazirane su po načelu sex sales, možemo reći da je to ipak tabu tema. Nije ugodno sa ljudima dijeliti svoja sexualna iskustva te naravno pitati neka škakljiva pitanja na koje biste možda htjeli dobiti odgovore ili pokoji savjet.


Za takve slučajeve istražili smo listu aplikacija za iPhone. Sex aplikacija olakšati će Vam planiranje ili dati neke savjete kako poboljšati seksualni život sa svojim parnerom ili partnericom. Neke od najkorišenijih aplikacija za sex - iPhone

Down - Bang with friends sex aplikacija za iPhone

Sex aplikacija za iPhone smartphone-ove poznatija pod inačicom Bang with friends izvorno je nastala kao aplikacija za spajanje ljudi. Možete sufrati slikama korisnika i ne biste vjerovali dogovoriti termin za viđanje. Više od milijun korisnika zaista korisiti ovu aplikaciju. Birajte kroz slike prijatelja tko vam se sviđa a tko ne. Tako možete dogovoriti dejt sa nekim od korinika te zaista imati sexualni odnos.

Aplikacija Cosmopolitan - sex poze za svaki dan

Ova aplikacija ipak je nešto drugačija i usuđujemo se reći pristojnija. Ona je nastala kao ideja začinjavanja sexualnog života preporukama sex poza kako biste osvježili svoj sexualni život sa partnerom. Možete pogledati najčudnije poze te pročitati savjete kako započeti sexualnu igru ili jednostavno oživjeti dugu vezu.

Love Sparks aplikacija za iPhone

Iako planiranje sexa nije baš privlačno, nažalost živimo u vrlo užurbanom svijetu sa vrlo užurbanim rasporedom. Aplikacija je inspririrana Kama Sutra pozama koje Vam nudi kao savjet ili neke od ideja za lokaciju na kojoj biste to mogli izvesti. MOžete pregledavati poze prema kompleksnosti, snazi i sl. Aplikacija je vrlo zabavna i najbolje od svega jest što passwordom možete zaključati aplikaciju kako biste ju držali privatnom.